Relaxfauteuils

Een relaxfauteuil koopt u voor uzelf. Een stoel op maat dus. De relaxfauteuils worden stuk voor stuk speciaal voor u gemaakt. Zodat u zeker weet dat u altijd heerlijk zit (of ligt) en uw relaxfauteuil ook zijn naam aan doet: RELAXEN

Relaxstoel, draaifauteuil of leren fauteuil kopen?

In het algemeen geldt voor al onze merken relaxstoelen dat deze zijn voorzien van een voortreffelijke zit en dat u een keuze heeft uit veel opties en mogelijkheden. Mede door het tijdloze, vriendelijke design zijn onze fauteuils een aanwinst voor elk interieur.

Onze relaxfauteuils zijn leverbaar in 6 verschillende maten; van xs tot xxl. U heeft daarnaast de keuze uit verschillende typen onderstellen. Alle modellen zijn leverbaar in zowel stof als leder en zijn allen standaard voorzien van nekverstelling. Voor de bediening heeft u de keuze uit hand – of elektrisch verstelbaar. Bij elektrisch verstelbaar bestaat er de optie voor een opsta hulp.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom