PVC vloeren

Toe aan een nieuw interieur? Een nieuwe vloer is de basis! PVC Vloeren kunnen de ideale vloerbedekking zijn, hygiënisch, vochtbestendig, onderhoudsarm en een goede akoestische demping! PVC is bijna niet meer te onderscheiden van echt hout en steen en daarom enorm populair!

Op zoek naar een PVC vloer?

Bij Van den Eijnde bent u aan het juiste adres voor PVC Vloeren. In onze showroom kunt u een gedeelte van ons assortiment bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar voor het geven van interieuradvies en u te informeren over de verschillende mogelijkheden. Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Wij zorgen voor uw perfecte vloer, zodat je jarenlang kunt genieten.

Lees meer

Moduleo

Met de luxueuze vinylvloeren van Moduleo creëert u een werkelijk uitzonderlijke ruimte van een uitstekende schoonheid en duurzaamheid.

M-Flor

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

TFD Floortile

De sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is het PVC van TFD het product voor u!

Tarkett

Tarkett doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu. Zij bieden oplossingen voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. Ze streven naar het leveren van topkwaliteit en behalen onze waarde via innovatie en duurzame manieren.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom