Raamdecoratie: gordijnen, shutters & vitrage

Raamdecoratie biedt vele mogelijkheden voor het creëren van sfeer in huis afgestemd op de kleuren en stijl van de meubelen en de wanden. Dit is mogelijk in de vorm van gordijnen, inbetween stoffen, vitrage of shutters.

Gordijnen in diverse merken & maten

Gordijnen bieden vele mogelijkheden voor het creëren van sfeer in huis afgestemd op de kleuren en stijl van de meubelen en de wanden. Dit is mogelijk in de vorm van overgordijnen, inbetween stoffen en vitrage. Natuurlijk staat de tijd niet stil en hebben we tegenwoordig nog veel meer soorten raambekleding, denk bijvoorbeeld aan de shutters van Jasno.

Bekende merken raambekleding en gordijnen

Bekende merken in de collectie raambekleding van Van den Eijnde zijn o.a. : Luxaflex , Ado , Kobe, ploeg, vadain else, BD line, Bece, Artelux, Vriesco , Jasno, Vadain, A House of Happiness. Met een veelheid aan kleuren en dessins kunt u alle kanten op. U wordt aangemoedigd om uw eigen ideeën creatief vorm te geven. Alle producten worden door ons gemeten, gemaakt en geplaatst, zodat u een perfect passend product krijgt dat past in uw interieur.

Groot assortiment raambekleding

Gordijnen zijn een eyecatcher en geven een rijke uitstraling aan je interieur. Welk soort gordijn past het best bij jou? Luxaflex heeft een ontzettend groot assortiment raambekleding en horren. De totale collectie Luxaflex (voor alles aan de binnenzijde van het raam) is bij Van den Eijnde woninginrichting te Someren verkrijgbaar.

Lees meer

Soorten gordijnen

De collectie gordijnen bij ons in het assortiment hebben fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Je kunt kiezen uit 250 transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk gordijnen en vouwgordijnen in een ruimte combineren. Vrijwel alle stoffen kunnen worden gevoerd, wat het gordijn nog mooier laat hangen..

Plooigordijn

Plooigordijnen zijn erg populair. Doordat boven in het gordijn plooien worden gemaakt, waaiert de stof prachtig uit richting de onderkant. Dit geeft een luxe effect aan het gordijn. Je kunt kiezen uit vier typen plooien om de uitstraling van je gordijn te bepalen: de enkele plooi, de dubbele plooi (vlinderplooi), de triplooi en de retourplooi.

Vouwgordijn

Heb je niet veel ruimte maar wil je toch mooie raamdecoratie? Dan raden we je een vouwgordijn aan. Voor elke stijl is er een schitterend vouwgordijn te maken!

Wavegordijn

Wil je een perfect golvende beweging in je gordijn? Neem dan een wavegordijn! Het staat modern, chique en past heel goed in een eigentijds interieur! Het nieuwe wavegordijn model geeft een mooi gelijkmatig golfeffect aan je gordijn. De diepte van de golf is standaard 16 cm, maar kan ook in een andere diepte.

Ringgordijn

Geef je gordijn een stoer uiterlijk met zeilringen! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren waarmee je interieurstijl ook in de gordijnen terugkomt!

Maak je gordijn bijzonder

Je kunt je gordijn bovendien laten voorzien van een bijzonder detail en daarmee je interieur helemaal compleet maken. Zo kun je kiezen uit een contrasterende border of ringen van koper of RVS. De border kan onderaan of bovenaan worden geplaatst. Je kunt zelf de kleur border kiezen uit dezelfde stofserie als de rest van het gordijn. Door te kiezen voor een mooi stiksel krijgt je gordijn een authentieke uitstraling. Het stiksel wordt verticaal geplaatst op je gordijn. Houd je van kleur in je interieur? Kies dan een fel gekleurd stiksel op een neutrale gordijnstof of een contrasterende kleur voering voor je gordijn.

Automatisch openen en sluiten gordijnen

Maak het uzelf gemakkelijk door met een druk op de knop uw (rol)gordijnen open, dicht, omhoog of omlaag te doen. Het kantelen van jaloezieën is kinderspel geworden met de scroll-knop op de afstandsbediening. Daarnaast is het ook mogelijk om de raamdecoratie aan te sturen met uw smartphone of tablet!

Onderhoud aan gordijnen

Vrijwel alle gordijnstoffen uit onze collectie kunnen gewassen worden. Ieder gordijn wordt voorzien van een label met het wasvoorschrift. Mocht u specifieke vragen hebben over uw gordijnen neem gerust contact met ons op

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

Bekijk onze koopzondagen & feestdagen