Boxspring kopen?

Een boxspring kenmerkt zich door een heerlijk ligcomfort. Het verend matras met binnenvering gecombineerd met een onderstel. Bij Van den Eijnde heeft u de keuze uit Preston, Nachtrijk, Tempur en Sealy.

Tweepersoonsboxspring

Tempur boxsprings en Preston boxsprings zijn niet alleen een lust voor het oog.. een heerlijk nachtrust is het ultieme doel! Meer informatie of vragen over tweepersoonsbedden of tweepersoonsboxsprings? Laat u gratis adviseren door onze slaapspecialisten. Kom langs bij Van den Eijnde Woninginrichting en Zonwering in Someren.

Tempur boxspring

De boxsprings van Tempur zijn ontworpen door de beste Deense ontwerpers & ingenieurs, om je de kwaliteit te bieden die je van TEMPUR® verwacht.

Boxspring van Tempur

Preston boxspring

Preston Slaapcomfort is een slaapmeubelmerk dat zich tot doel stelt om een mooi en kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Dat zich kan meten met de top van de in Nederland aangeboden producten. Een goed en mooie boxspring tegen een aantrekkelijke prijs.

ᐅ Boxspring van Preston

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom