Rolgordijnen kopen?

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur.

Rolgordijnen

U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met Luxaflex® Rolgordijnen. Uw Luxaflex® raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Daarnaast bieden we vijf jaar garantie zodat u zorgeloos van uw rolgordijnen kunt genieten. De Rolgordijnen van Luxaflex beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, LiteRise®, Nano, slingerstangbediening en kettingspanner.

Meest uitgebreide collectie rolgordijnen

Luxaflex® biedt u de meeste keuze in hoogwaardige rolgordijnstoffen. Onze schitterende collectie omvat het volledige kleurenpallet, sfeervolle dessins voor jong en oud, glanzende metallics, zachte voiles en rustieke stofstructuren. U kunt al onze stoffen en diverse showmodellen bekijken in onze showroom.

In een oogopslag

ᐅ Prachtig stoffen
ᐅ Unieke personalisatie mogelijkheden
ᐅ Innovatieve bediening

Lees meer

Luxaflex rolgordijn

Warmtewering

Wilt u ‘s zomers uw huis koeler houden? De kleurloze Topar® coating reflecteert tot wel 68% van de zonnewarmte en is zeer geschikt voor o.a. serres, slaapkamers en dakramen. Ook kunt u kiezen voor diverse stoffen met een gekleurde voorkant en een gemetalliseerde of witte warmtereflecterende achterkant.

Vuil- en vochtbestendig

Stoffen behandeld met Dustblock® zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil, en zijn zéér gemakkelijk te reinigen. Uitermate geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Verduisterend rolgordijn

De tijdloze oplossing voor optimale privacy en verduistering van uw kamer.

Lichtdoorlatend en transparant rolgordijn

Geniet van prachtig gefilterd daglicht in huis. Met transparante rolgordijnen behoudt u daarnaast het zicht naar buiten.

Screens

Praktische zonwering met een strak uiterlijk. Transparante screens filteren het felle daglicht, voorkomen schittering op uw beeldscherm en werken warmtewerend.

Nano

Speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen. Nano kan zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer uw privacy en het daglicht in huis.

Rolgordijnen uit de collectie van BECE

Rolgordijnen voor elk interieur

Bece maakt al meer dan 40 jaar raamdecoratie op maat en naar wens. Al die tijd zijn de bece® rolgordijnen zeer geliefd. De uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past!

Verduisterend of lichtdoorlatend

De collectie rolgordijnen van bece® biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

Je eigen stijl

Geef je interieur een persoonlijke finishing touch en maak je rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak je rolgordijn compleet met een houten onderlat. Stoere ringen in de onderafwerking van je rolgordijn zorgen voor een speels accent.

Screenstof: ideaal voor grote ramen

In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog!

Uitermate geschikt voor grote raampartijen. De rolgordijnen van bece® met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Een bece® rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is. Je kunt je rolgordijn ook bevestigen door middel van klemsteunen op je draai-kiepraam. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

Dakramen

De op maat gemaakte rolgordijnen van bece® zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom