Vinyl vloer

Vinyl is geschikt als vloerbedekking in iedere ruimte van het huis. Vinyl is niet duur en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bijkomend voordeel is dat vinyl zeer onderhoudsvriendelijk is!

Vinyl in uw hele huis?

Een vloer van vinyl is makkelijk schoon te houden, kan goed tegen vocht, is olie- en vetafstotend, voelt warm aan en is zeer slijtagebestendig. Schoonmaken doe je gemakkelijk met een natte dweil en daarom is vinyl geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld je keuken, badkamer of toilet. Vinyl vloeren zijn een goed alternatief voor iedere ruimte in huis!

Lees meer

Interfloor

Met de luxueuze vinylvloeren van Moduleo creëert u een werkelijk uitzonderlijke ruimte van een uitstekende schoonheid en duurzaamheid.

Tarkett

Tarkett doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen van vloeren en sportvloeroplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu. Zij bieden oplossingen voor een breed scala aan segmenten met een groot aantal producten. Ze streven naar het leveren van topkwaliteit en behalen onze waarde via innovatie en duurzame manieren.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom