Slaapkamerkast kopen?

Bij iedere slaapkamer biedt Van den Eijnde een passende slaapkamerkast, variërend van compacte kasten voor kleinere slaapkamers tot uitgebreide zweef- of draaideurkasten met complete kastinterieurs. Eindeloze mogelijkheden.

Kasten voor in de slaapkamer

De kunst van eenvoud ziet u terug in onze slaapkamer kasten! Deze slaapkamerkasten combineren stuk voor stuk hoge kwaliteit met gebruiksvriendelijkheid. Succes verzekerd, of u nu kiest voor een oerdegelijke schuifkast, een moderne zweef- of draaideurkast.

Een slaapkamer kast bij van den Eijnde is de perfecte ‘finishing touch’ voor ieder (slaapkamer) interieur. Wij voeren o.a de merken: Staud, Nolte, Wiemann, van de Broek en Mintjens.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Staud meubilair

Het meubilair van Staud wordt vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen en met zin voor verantwoordelijkheid. Staud won prijzen voor solide meubilair, veilig in gebruik en geproduceerd met hoogwaardige materialen die de gezondheid niet schaden.

Zondag’s meubelen

Zondag Meubel staat voor kwaliteit, snelle levering en jarenlang slaapcomfort. De comfort-ledikanten, bijmeubelen en linnenkasten zijn gemaakt van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Meubelfabriek met eigen productie. Zondag’s Meubelfabriek fabriceert al haar slaapkamermeubels in eigen productie. Hierdoor kan er snel worden geleverd, is de kwaliteit gewaarborgd en is service zoals maatwerk mogelijk.

Preston kasten

Preston Slaapcomfort is een slaapmeubelmerk dat zich tot doel stelt om een mooi en kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Dat zich kan meten met de top van de in Nederland aangeboden producten. Een goed en mooie boxspring tegen een aantrekkelijke prijs.

Nolte meubels

Nolte Möbel is één van de belangrijkste fabrikanten van kast- en slaapkamersystemen. Het aanhoudende succes wordt onderstreept door de permanente verdere ontwikkeling van innoverende designtrends en functionele ideeën.

Wiemann meubels

De meubels van het merk Wiemann staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en bijzondere uitstraling. Zo geef je de slaapkamer een interieur met klasse.

Van den Broek interieur

Bij Van den Broek meubelen bent u al sinds 1880 aan het juiste adres voor modern wonen in klassieke sfeer. Klassiek is het nieuwe modern. U hoeft tegenwoordig geen woonmagazine open te slaan of u vindt uitgesproken klassieke meubelen gecombineerd staan met hele strakke moderne meubelen.

 

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

Meer dan 2000m² woongenot

Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom