Dekbed kopen?

Onmisbaar voor een goede nachtrust is een heerlijk dekbed. Een goed dekbed helpt de juiste temperatuur te reguleren in uw bed. Van den Eijnde biedt verschillende afmetingen dekbedden van dons, vochtregulerend wol of synthetisch. Heerlijk slapen!

Dons, wol, synthetisch of een 4 seizoenen dekbed

Het dekbed waar je het liefst de hele dag onder blijft liggen. Van den Eijnde biedt verschillende materialen, dons, wol of synthetisch. De koude wintermaanden doorsta je onder een heerlijk warm isolerend dekbed en in de zomer blijf je lekker koel met een ademend en vochtafdrijvend dekbed daarvoor biedt Van den Eijnde verschillende 4 seizoenen dekbedden.

Texeler Multikeus dekbed

Het hele jaar door lekker slapen op de juiste temperatuur. Wol is een geweldig natuurproduct, op Texel gerijpt door zon, zee en wind. Het biedt u perfect slaapcomfort; weldadig warm in de winter en koel in de zomer. Met de MultiKeus dekbedden doen wij daar een schepje bovenop. Voor elk seizoen kunt u het dekbed combineren of creëren dat aansluit bij uw wensen.

Texeler Multikeus dekbed

Vandyck dekbed

Al meer dan 35 jaar levert Vandyck een consistent betrouwbare hoge kwaliteit (dons)dekbedden en hoofdkussens. Het uitgebreide programma is onderscheidend, altijd innovatief en duurzaam. De gebruikte dons wordt vanzelfsprekend op diervriendelijke wijze verkregen.

Vandyck dekbed

Preston dekbed

Preston dekbedden, een uiterst soepele tijk die de contouren van je lichaam volgt. Hierdoor vallen de dekbedden heerlijk om je heen. Ook de vochtregulatie is bij deze dekbedden uitstekend verzorgd.

Preston dekbed

Tempur dekbed

Dankzij een nieuwe technologie houden de TEMPUR-Fit™ dekbedden uw lichaam op de optimale temperatuur. U zult het minder snel te warm hebben en dus minder transpireren. Dit resulteert in een meer ontspannen nachtrust.

Tempur dekbed

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom