Slapen

Van den Eijnde Slapen is in 2012 gestart met een forse uitbreiding van zijn beddenafdeling en mag zich nu met recht een beddenspecialist noemen.

Advies voor een nieuw bed

Een juiste keuze van het matras en de bedbodem is dus een voorwaarde, maar die hangt o.a. sterk af van uw lichaamsbouw.

Aanschaf van een nieuw bed

Afhankelijk van uw lichaamsbouw is ook van belang of u een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed wilt. Er zijn zoveel factoren waar u bij een goede keuze van een bed rekening mee moet houden Daarom is er niets zo belangrijk dan u goed te laten voorlichten bij de keuze van uw bed door de slaapspecialisten van Van den Eijnde.

Bedbodems, boxsprings & matrassen

Van den Eijnde beddenspeciaalzaak heeft in haar slaapstudio een aantal topmerken waaronder de matrassen van Tempur, boxsprings van Tempur, Tempur bedbodems, Recor bodems en matrassen, Van Landschoot bedbodems, Van Landschoot matrassen, Zondag’s Meubel, Van Houdt Ledikanten, e.d. Op onze website krijgt u slechts een kleine impressie, maar beter is om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Alleen dan kunt u het genot van onze matrassen, bedbodems en boxsprings in levende lijve ervaren.

Bedtextiel, dekbedden & hoofdkussens

Ook heeft Van den Eijnde Slapen een ruime sortering in kussens van onder andere Silvana Support , Tempur, dekbedden, dekbedovertrekken van Vandyck, hoeslakens, etc. etc. Bij de samenstelling van de collectie heeft Van den Eijnde de beddenspecialiast o.a. rekening gehouden met de aanbevelingen van medisch specialisten. De slaapspecialisten van Van den Eijnde de beddenspecialist in Someren staan met hun expertise voor u klaar om u van een persoonlijk en gedegen advies te voorzien. In onze slaapstudio o.a. Vandyck bedtextiel en badtextiel , Cinderella en Texelwool dekbedden.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

Meer dan 2000m² woongenot

Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom