Vloerkleed

Op zoek naar het perfecte vloerkleed? Een vloerkleed kan een ruimte een heel ander uiterlijk geven. Een zachte ondergrond zorgt voor warmte in de woon-, slaap- of badkamer. Ook laat een kleed een kamer een stuk groter lijken.

Karpetten voor een slaapkamer, woonkamer of badkamer?

Het vloerkleed verbindt bovendien verschillende meubels of ruimtes met elkaar, waardoor er eenheid in je interieur te vinden is. Bovendien kun je je smaak en stijl met mooie karpetten goed uit laten komen. Een terugkerende kleur of een echte eyecatcher toevoegen aan je interieur? Bij Van den Eijnde vindt je het perfecte kleed voor jou woning!

Lees meer

Clean Walk

Karpetten hoog- en laagpolig in alle kleuren van de regenboog dat is Clean Walk Obsession. Maar ook met stoere grafische prints in zwart en wit. In vele maten verkrijgbaar en uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Brink & Campman

Creativiteit, ambacht en een neus voor design zijn de ingrediënten waarmee Brink & Campman al decennia lang kwalitatief hoogwaardige vloerkleden vervaardigden. Geïnspireerd door zowel tradities als innovatie wordt in de fabriek in Lichtenvoorde het gros van de vloerkleden geproduceerd, made in Holland!

Desso

Desso is een vooraanstaand leverancier van topkwaliteit vloerkleden. Ze leggen de focus op superieure vloerontwerpen, waarin ze functionele voordelen integreren. Ook richten ze op het vervaardigen van producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Weppner

Weppner Home Textiles is een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat de laatste trends in vloerkleden op de voet volgt. De collectie vloerkleden van Weppner is daardoor eigentijds en biedt altijd de nieuwste combinaties van kleuren, structuren en materialen.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom