Kasten & dressoirs

Kasten en dressoirs zijn er in verschillende soorten en maten. Heeft u ook gedacht aan praktisch en de uitstraling? Kunt u voldoende spullen opbergen het meubel en past het meubel wel bij de rest van het interieur? Van den Eijnde gaat met u op zoek naar de kast of dressoir die bij u past!

Kast kopen

Een kast kunt u uitstekend gebruiken als extra opbergmeubel binnen uw woonkamer of slaapkamer. Ook dragen kasten bij aan de sfeer van de ruimte. In onze winkel vind je verschillende kasten in allerlei maten, materialen en kleuren. In elke stijl en voor elk doel kun je bij Van den Eijnde terecht. Kom gerust eens langs!

Dressoir kopen

Een dressoir kan uitstekend gebruikt worden als extra opbergmeubel. Bent u op zoek naar een klassieke, landelijke of moderne dressoir? Door verschillende afmetingen, kleuren en materialen zijn er eindeloze mogelijkheden om een dressoir in uw interieur te plaatsen.

Wij voeren de volgende merken: Mintjens, Theuns, van der Drift & Havezathe

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Meer dan 2000m² woongenot

    Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom