Hoofdkussen kopen?

Het juiste kussen verzekert u van de beste ondersteuning voor uw nek en zorgt ervoor dat uw lichaam de meest comfortabele slaaphouding vindt. Voor sommige mensen is het vinden van het juiste hoofdkussen een droom die uitkomt!

Kussens van traagschuim, dons of tencel?

Samen met ons vindt u zeker de kussen die bij u past. Wij hebben een kussenstudio tot onze beschikking in Someren-Eind. Een goed kussen moet u immers voelen en wij geven u graag een passend advies. Daarom kunt u bij van den Eijnde het neksteun of voorgevormde kussen van uw keuze gratis thuis uitproberen! Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Er zijn hoofdkussens van katoen, dons, latex, traagschuim, synthetische vezels, kapok, tencel of een combinatie van de omschreven materialen. Met de juiste combinatie krijt u geen last van bijvoorbeeld nekklachten en wordt u dagelijks uitgeslapen wakker

Lees meer

Tempur kussen

De collectie bestaat uit kussens met een traditionele vorm met variërende stevigheid. Elk hoofdkussen is voorzien van TEMPUR® technologieën voor langdurige ondersteuning en perfect comfort, zoals een gewoon hoofdkussen niet altijd kan bewerkstelligen. Elk hoofdkussen behoudt zijn vorm, iedere nacht weer, voor een betere nachtrust. Bij Van den Eijnde informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Kussens van Tempur

Preston hoofdkussens

Preston luxueze kussens voorzien van comfotabel fleexe aan de ene zijde en aan de andere het ademend Peachkin. Preston, heerlijk slapen!

Hoofdkussens van Preston

VanDyck kussens

Goed uitgerust gaan slapen: dat begint bij het perfecte kussen. Het uitgekiende kussenprogramma van Vandyck biedt een oplossing voor (bijna) alle slaapproblemen. Vandyck zorgt er met innoverende vormen en toepassing van high tech materialen voor dat uw nachtrust zal terugkeren.

Kussens van VanDyck

Silvana hoofdkussen

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen.

ᐅ Kussens van Silvana

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom