Horren op maat

Horren voor elk kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en persoonlijke smaak. Er is er voor ieder raam of deur een passende hor te vinden. U kunt ongestoord genieten van de frisse lucht.

Horren voor ramen en deuren

Bent u opzoek naar raamhorren of hordeuren? Haal de zomer in huis maar laat de insecten buiten. Bij van de Eijnde Woninginrichting een ruime collectie aan rolhorren en inzetbare horramen.

Rolhor

Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Inzetrolhor

Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Frisse lucht

Verkrijgbaar als vaste en/of oprolbare raamhor en deurhor.
Deurhorren tevens met geplisseerd gaas verkrijgbaar. Ruime keuze profielkleuren, zelfs geheel passend bij uw schilderwerk, in iedere RAL kleur mogelijk. Ook verkrijgaar met Poll-tex® pollenwerend gaas. Uitermate geschikt bij allergieën. De optimale bescherming tegen insecten met maximale ventilatie. Solide horren met elegante vormgeving, duurzaam en gebruiksvriendelijk en toe te passen in vrijwel elk type raam en deur.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom