Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Horren voor ramen en deuren: geniet van de zomer, zonder insecten

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing om van de zomer te genieten terwijl u die vervelende insecten buiten houdt? Bij Van den Eijnde Woninginrichting bieden we een uitgebreide collectie raamhorren en hordeuren, zodat u de frisse lucht kunt verwelkomen en ongewenste gasten kunt weren. Onze assortiment omvat niet alleen rolhorren, maar ook inzetbare horramen, waardoor u flexibele keuzes hebt om aan uw behoeften te voldoen.

Ontdek onze rolhorren en inzetrolhorren

Onze rolhorren zijn eigentijds vormgegeven en beschikbaar in verschillende uitvoeringen, passend bij bijna elk raam, inclusief dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geruisloze bediening.

De inzetrolhor combineert de voordelen van zowel een inzethor als een rolhor. Het kan worden gemonteerd zonder boren, zowel horizontaal als verticaal, en biedt veelzijdige inbouwmogelijkheden, zowel binnen als buiten. Met een uiterst geringe inbouwdiepte kan deze hor zelfs in draai-kiepramen worden geplaatst zonder boren of schroeven.

Een raamdecoratie oplossing binnen handbereik

Bij Van den Eijnde Woninginrichting & Zonwering ben je aan het juiste adres voor meer dan alleen wonen en slapen. We zijn dé bestemming voor alles wat je nodig hebt om jouw woning om te toveren tot een droomruimte waar kwaliteit voorop staat. Onze uitgebreide collectie omvat niet alleen rolgordijnen, maar reikt ook tot duo rolgordijnen, honinggraadplissé, plisségordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, silhouette shades, horren en shutters. En laten we onze hoogwaardige accessoires niet vergeten om je kamer compleet te maken. Ontdek hoe we je kunnen helpen met het creëren van jouw wensen bij Van den Eijnde.

Heb je vragen? Persoonlijk sta ik jou graag te woord in onze showroom

Vragen
Aanbod

Een greep uit onze horren

Vind de juiste hor

Kom naar onze showroom om de perfecte hor te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een deurhor, lamelhor, rolhor of inzethor, ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je de juiste horoplossing voor jouw huis krijgt. Geniet van insectenvrije zomerdagen en een goed geventileerde ruimte met onze hoogwaardige horren.