ZONDAG’s meubelen

Zondag Meubel staat voor kwaliteit, snelle levering en jarenlang slaapcomfort. De comfort-ledikanten, bijmeubelen en linnenkasten zijn gemaakt van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Meubelfabriek met eigen productie.

Ledikanten van ZONDAG’s meubelen

Zondag’s Meubelfabriek fabriceert al haar slaapkamermeubels in eigen productie. Hierdoor kan er snel worden geleverd, is de kwaliteit gewaarborgd en is service zoals maatwerk mogelijk. Kwaliteit door eigen productie.

Zondag’s comfort ledikanten, bij-meubelen en linnenkasten zijn gemaakt van massief hout, in combinatie met veredelde plaatmaterialen.Het gehele productieproces vind plaats in de eigen fabriek. Ervaren vakmensen zien toe op de kwaliteit van het product, tijdens iedere fase van het productie proces.

Zelf hout inkopen

Het hout wordt door de gebroeders Zondag persoonlijk ingekocht. Zij willen namelijk met eigen ogen zien dat ze uitsluitende de juiste kwaliteit inkopen. De juiste materialen vormen bij Zondag’s Meubelfabriek de basis voor een kwalitatief goed ledikant, linnenkast en bij-meubel.

Maatwerk bij meubelfabriek Zondag

Meubelfabriek voor meubels ‘op maat’

De hele productie vindt plaats op de fabriek bij Zondag, die onder andere een eigen machinale en spuiterij heeft. Hierdoor kan Zondag producten uit haar collectie desgewenst op maat aanpassen. Denk aan een afwijkende maat of kleur.  De meerprijs wordt vooraf bekend gemaakt, dus u staat nooit voor verrassingen.

Maatwerk maakt het verschil
Uiteindelijk gaat het erom of de klant een goed gevoel heeft over zijn/haar aankoop van nieuwe slaapkamermeubels. Hierbij kunnen juist de details het verschil maken. Net even de afwijkende lengte- of breedte maat of die kleur die de klant graag wil. Ook aangepaste lighoogte of verrijdbare modellen mogelijk.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom