Ledikant Preston

Met de comfortbedden van Preston kiest u voor meer energie overdag. Maar ook voor tal van slimme en praktische extra’s zoals een makkelijke instap, ventueel elektrisch verstelbare rug- en voetsteun. Dit zonder in te hoeven leveren op stijl en voorgeving.

Preston ledikanten

Er zijn zoveel ontwerpen dat er altijd wel een comfortbed is dat past bij uw smaak. En dankzij een persoonlijk advies van uw Preston dealer Van den Eijnde in Someren-Eind weet u zeker dat u altijd de juiste keuze zult maken.

Comfort ledikant Rianne

Het 1-persoons bed Preston Rianne is zowel op poten(ook als 2-persoons) als in een verrijdbare 2-persoons uitvoering leverbaar. Verkrijgbaar in 3 populaire kleuren. Als los ledikant op poten leverbaar in de breedte maten: 90,100, 120, 140, 160 en 180 cm breed. Als verrijdbaar, deelbaar, ledikant in de maten 160 en 180 cm breed. De Rianne is er in verschillende kleuren. Uiteraard kan er ook een bijpassende linnenkast met of zonder spiegel bij uit onze Preston Hamburg collectie. Verder kan het bed kompleet gemaakt worden met nachtkasten en commodes.

Comfort bed Nikki

Dit deelbare ledikant Nikki is in diverse maten leverbaar en heeft een comfortabel instap hoogte. Dit is ook later nog aan te passen. Ook kan deze mooie combinatie later omgezet worden naar 2 losse ledikanten. Natuurlijk worden de extra ledikant zijden gelijk meegeleverd. Het geheel staat op een stevig frame op wielen met rem. Ook dit mooie bed van Preston kan kompleet gemaakt worden met een scala aan nachtkasten kommodes en linnenkasten.

Lees meer

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom