Sealy bedbodem

Voor de perfecte slaapervaring heeft Sealy, als ondersteuning van de Hybrid matras, twee type bedbodems ontwikkeld. De vlakke variant voor een traditioneel gevoel en de elektrisch verstelbare variant voor extra comfort. Of kies voor een stijlvolle foundation.

Leef, geniet en ontspan met Sealy

Kies uit vlakke of elektrisch verstelbare Sealy Hybrid-Bedbodems die zorgen voor een perfecte ondersteuning van de Sealy hybrid matras van de Sealy Hybrid-Matras. Bij de elektrisch verstelbare bedbodem zijn de draadloze radiografische afstandsbediening, hoofd- en voetbeugel inbegrepen en zorgt dus voor het ultieme gemak. Met deze bedbodem is bijna alles mogelijk: ontspannen, tv kijken, lekker achterover leunen aan het einde van de dag of zelfs nog wat werken.

Het monteren van de bedbodem dient te worden uitgevoerd volgens de instructies uit de gebruikershandleiding. Onjuiste montage kan ertoe leiden dat de bedbodem niet goed functioneert. De bijgeleverde schroeven, onderdelen en hulpmiddelen moeten bij het monteren gebruikt worden. Dankzij de elektrisch verstelbare bedbodem is het mogelijk de meest comfortabele houding in te nemen. Met behulp van de afstandsbediening kan je zowel het voet- als het ruggedeelte naar wens instellen. Alle modelen kunnen met of zonder bedombouw worden gebruikt.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

Meer dan 2000m² woongenot

Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom