Opruiming tot 70% korting

Profiteer van deze geweldige actie met maar liefst 70% korting op showroommodellen. Kom ze snel bekijken in onze showroom.

Op=opruiming

De actie is een uitverkoop van showroommodellen tot wel 70% korting.

In alle woonstijlen advies op maat

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig advies over de vele mogelijkheden van bijvoorbeeld de relaxfauteuils. Bezoek vrijblijvend onze geheel vernieuwde showroom in Someren-eind en laat u inspireren door onze collectie die wij met zorg hebben samengesteld. Indien gewenst geven wij advies op maat bij u thuis! Laat u verrassen door het enorme aanbod!

Bedbodems, boxsprings & matrassen

Van den Eijnde beddenspeciaalzaak heeft in haar slaapstudio een aantal topmerken waaronder de matrassen van Tempur, boxsprings van Tempur, Tempur bedbodems, Recor bodems en matrassen, Van Landschoot bedbodems, Van Landschoot matrassen, Zondag’s Meubel, Van Houdt Ledikanten, e.d. Op onze website krijgt u slechts een kleine impressie, maar beter is om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Alleen dan kunt u het genot van onze matrassen, bedbodems en boxsprings in levende lijve ervaren.