Kleur van het jaar 2020

Elk jaar vertalen Flexa-kleurexperts wereldwijd opkomende trends naar een nieuwe Kleur van het Jaar. Voor 2020 is dat Tranquil Dawn. Ontdek hoe deze prachtige kleur kan worden gebruikt om jouw huis om te toveren.

Tranquil Dawn

Deze speelse kleur beïnvloedt de bestaande kleuren in de ruimte, voor een rustgevende, moderne sfeer in huis. Laat je inspireren door bijpassende raamdecoratie van Luxaflex en geef je interieur een nieuwe uitstraling met deze rustige kleur.

Kleuradvies op maat voor jouw interieur

Onze experts weten alles over kleuren! Ben jij benieuwd hoe de kleur van 2020 het beste in jouw interieur past? Bij ons kun je terecht voor inspiratie op gebied van woninginrichting en raamdecoratie. Kom gerust eens langs in onze showroom aan de nieuwendijk te Someren-Eind en ontdek de nieuwste trends!

Tranquil Dawn kleuren in de slaapkamer

Van den Eijnde Slapen is in 2012 gestart met een forse uitbreiding van zijn beddenafdeling en mag zich nu met recht een beddenspecialist noemen. De mens wordt zich er steeds meer van bewust dat een goede nachtrust van essentieel belang is voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bij ons kunt u terecht voor bad,- en bedtextiel, waarbij u de mooiste kleuren kunt toevoegen aan uw slaapkamer!