Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Dobbel je weg naar kortingen

Van den Eijnde Woninginrichting en Zonwering organiseert de hele maand juni een speciale actie: stippenkorting! Profiteer nog steeds van exclusieve kortingen op verschillende producten die we aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een nieuw interieur of slaapkamer, dit is het perfecte moment om je huis te upgraden.

Korting op jouw aankoopbedrag

Juni is de maand van de Stippenkorting bij Van den Eijnde Woninginrichting en Zonwering

Wat deze actie extra spannend maakt, is dat de kortingen kunnen oplopen tot wel 10% van het totale aankoopbedrag. Maar hier komt het leuke deel: je korting wordt bepaald door middel van een dobbelspel! Bij elke aankoop mag je een keer dobbelen en het aantal stippen dat je gooit, correspondeert met een bepaalde korting. Laat het geluk aan je zijde zijn en geniet van de verrassingen die het spel met zich meebrengt.

Of je nu een geheel nieuwe look voor je woonkamer wilt creëren of gewoon je interieur wilt verfrissen, onze uitgebreide collectie zal aan al je behoeften voldoen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en advies te geven over onze hoogwaardige producten.

Breng een bezoek aan van den Eijnde

Wacht niet langer! Breng een bezoek aan Van den Eijnde Woninginrichting en Zonwering en profiteer van deze geweldige stippenkorting in de gehele maand juni. Verfraai je huis en bespaar tegelijkertijd op je aankopen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel!

*vraag naar de voorwaarden in onze winkel.