Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

Desso Studio Nature

Ontspannen gaat het beste in de natuur. Als je de natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. Met de nieuwe Desso Studio Nature tapijtcollectie leg je de basis voor een groene oase is huis.

Desso Studio Nature vloerkleden verkrijgbaar bij van den Eijnde woninginrichting

Deze stoere, gestructureerde vloer doet met zijn matte uitstraling in natuurlijke tinten denken aan sisal. De robuuste uitstraling komt overeen, nieuw is de mix van zachte wollen en sterke synthetische garens en de subtiele toevoeging van kleur. De zachte textuur van Studio Nature maakt dit tapijt uitermate geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer. De poederachtige pasteltinten geven sfeer. Combineer met veel groen en maak van je huis een plek om op adem te komen! Bekijk de mogelijkheden van Desso op onze dealerpagina.

Vloerkleden op maat van Desso

Bepaal je graag zelf de afmeting en afwerking van je vloerkleed? Dat kan. Een vloerkleed op maat past altijd! Je stemt het vloerkleed volledig af op jouw wensen. Wil je opvallende kleurvlakken, ga je voor zacht en comfortabel? Je kiest zelf de maat, kwaliteit, kleur en afwerking. Denk ook aan een mooi afgewerkte rand, zodat je kleed sfeervol is tot op de laatste details. Met een zelf ontworpen vloerkleed is alles mogelijk, perfect voor iedere woonstijl.