Kleur- & productadvies aan huis 2000 m2 showroom Eigen montageservice 100% tevredenheid

De perfecte keuze voor elk interieur: PVC-vloeren bij Van den Eijnde

Een vloer die niet alleen bij elk interieur past, maar ook comfortabel aanvoelt, uitstekende isolatie biedt, geluid dempt, eenvoudig te onderhouden is en een lange levensduur heeft. 

Familie Wijnen: van traditioneel naar modern met PVC

Als je binnenkomt bij de familie Wijnen voel je meteen de warmte en gezelligheid van hun huis. Gelegen in een rustige buitenwijk, straalt hun woning een mix van traditionele charme en eigentijdse stijl uit. Maar het was niet altijd zo. “Toen we ons huis kochten, was de vloer een oude, versleten tapijt dat dringend aan vervanging toe was,” herinnert mevrouw Wijnen zich. “We wilden iets duurzaams, gemakkelijk te onderhouden en tegelijkertijd mooi passend bij ons interieur.”

Na wat onderzoek kwamen ze uit bij Van den Eijnde en ontdekten ze de veelzijdigheid van PVC-vloeren. “We waren aangenaam verrast door het brede assortiment en de verschillende stijlen die ze aanboden,” zegt meneer Wijnen. “We kozen uiteindelijk voor een houtlook visgraat PVC-vloer die perfect paste bij zowel ons klassieke als moderne interieur.”

Waarom PVC-vloeren?

PVC-vloeren hebben de afgelopen jaren terrein gewonnen in de wereld van interieurdesign, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Deze vloeren bieden een scala aan voordelen die ze tot een aantrekkelijke keuze maken voor zowel huiseigenaren als bedrijven.

  • Duurzaamheid: PVC-vloeren zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals de hal, keuken of woonkamer.
  • Onderhoudsgemak: In tegenstelling tot tapijt of houten vloeren, vereisen PVC-vloeren minimaal onderhoud. Een simpele veegbeurt en af en toe dweilen zijn meestal voldoende om ze er als nieuw uit te laten zien.
  • Comfort: PVC-vloeren voelen comfortabel aan onder de voeten en zijn vaak warmer dan tegels of natuursteen, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Een brede selectie bij Van den Eijnde

Bij Van den Eijnde begrijpen we dat geen twee interieurs hetzelfde zijn. Daarom bieden we een uitgebreide selectie PVC-vloeren van topmerken zoals Tarkett, Therdex, Moduleo en Ambiant. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houtlook, een moderne betonuitstraling of een speelse patroonvloer, wij hebben voor elk wat wils.

Onze ervaren vakmannen staan klaar om de perfecte PVC-vloer voor jouw ruimte te installeren, met vakmanschap en aandacht voor detail.

Kom in contact met van den Eijnde

Of je nu je oude vloer wilt vervangen of een nieuwe woning inricht, overweeg eens een PVC-vloer van van den Eijnde. Met hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en brede assortiment stijlen zijn PVC-vloeren de perfecte keuze voor elk interieur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw huis of bedrijf.