Corona maatregelen

In tijden waarin het Corona virus ons dagelijks leven beheerst, begrijpen wij dat er vragen ontstaan rondom onze activiteiten bij van den Eijnde woninginrichting. Allereerst willen wij benadrukken dat onze showroom (winkel) en service vooralsnog gewoon open zijn volgens de reguliere openingstijden. Voor uw en onze veiligheid hebben we wel enkele maatregelen genomen. Deze kunnen wat klantvriendelijkheid en service betreft wat anders overkomen dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Maatregelen bij van den Eijnde

Om lichamelijk contact te vermijden zullen wij geen handen schudden en blijven wij op een gepaste afstand van anderhalve meter van onze klanten. Zoals u van ons gewend bent zullen wij u wel met een glimlach begroeten en zorgen dat u de dezelfde vertrouwde service ontvangt. Onze medewerkers zullen extra letten op de hygiëne. Denk hierbij aan het regelmatig handen wassen met water en zeep en het vaker reinigen van deurklinken, trapleuningen enz. Wij rekenen erop dat ook u als klant in deze periode extra let op de hygiëne om verspreiding van het virus te voorkomen.

In onze showroom geven wij de voorkeur aan contactloze pinbetalingen, omdat overhandiging van contant geld een groter besmettingsrisico met zich meebrengt.

Bezoek showroom

Wilt u onze showroom bezoeken maar voelt u zich niet goed, dan verzoeken wij om u bezoek uit te stellen tot betere tijden. Voor verdere verscherping en/of aanpassingen aan deze en toekomstige maatregelen, raden wij u aan om deze pagina en de website van het RIVM in de gaten te houden.