Woonprogramma Bloom

De BLOOM-collectie blinkt uit door het minimalistische design en de talrijke customizing opties. Mix and match de gekozen houtkleur met de kleur van de lades en metalen cubes. Bloom speelt met de combinatie van materialen en afwerkingen. Dankzij deze veelzijdigheid aan kleuren en materialen past Bloom letterlijk in elk sfeertje of interieur.

Slimme Verlichting

De geïntegreerde verlichting in de metalen cubes maken het plaatje compleet. Met een lichte aanraking gaat de warme led-verlichting zachtjes aan. Het mechanisme werkt volgens de capacitieve touch technologie, gekend van smartphones. Zo zijn er dus geen schakelaars zichtbaar en blijft het pure design behouden.

Talloze mogelijkheden

Kies zelf welke poten zichtbaar zijn. Rond en een tikkeltje vintage of elegant en verfijnd… aan u de keuze. Liever strak en modern? Kies dan voor een hangkast zonder poten. Alle kasten zijn ook mogelijk op plint, zeker de hoge bergkasten zijn hiervoor erg geschikt.

Meer informatie of vragen?

Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst en geven u uitgebreid en vakkundig woonadvies over de vele mogelijkheden. U kunt ook het contactformier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op.

+31 (0)493 491 254
info@vandeneijnde.nl

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Openingstijden

  Maandag
  09:00 - 18:00
  Dinsdag
  09:00 - 18:00
  Woensdag
  09:00 - 18:00
  Donderdag
  09:00 - 18:00
  Vrijdag
  09:00 - 21:00
  Zaterdag
  09:00 - 16:00
  Zondag
  Gesloten

  De openingstijden kunnen worden gewijzigd. Neem voor actuele openingstijden contact op met de winkel.

  Bekijk onze koopzondagen & feestdagen

  Meer dan 2000m² woongenot

  Persoonlijk staan wij u graag te woord in onze showroom